3/07/2015

Україна буде змушена поступитися у всіх сільськогосподарських Монсанто платити МВФ. Пол Крейг Робертс

Президент Інституту економіки Сполучених Штатів, економіст і письменник Пол Крейг Робертс вважає, що одним із кроків, які Україна буде змушена зробити сплатити свій борг перед Міжнародним валютним фондом (МВФ) для передачі сільськогосподарських земель в Monsanto.
За Робертс, як він пояснив в інтерв'ю RT, щоб вийти зі своєї складної економічної ситуації України будуть змушені перестати платити всі пенсії, інвалідності жертвам Чорнобиля, зменшуючи допомогу школам і сектора охорони здоров'я, продажу національних активів і сільськогосподарські угіддя Монсанто і використовувати для погашення МВФ. Україна йде назустріч долі Греції.
Колишній помічник міністра фінансів США в адміністрації Рейгана показала, що такий підхід не обіцяє нічого хорошого для країни, яка могла б стати колонією Заходу.
 
"Всі його бізнесу, природних ресурсів, сільськогосподарських угідь ... все це буде власність Заходу", говорить економіст.PS: Ви хотіли бути частиною Європи? Ласкаво просимо.

Questo non è capitalismo e sarà sempre peggio.

"Per favore, considerate tutti questi fattori la prossima volta che qualcuno denuncerà il sistema statunitense come il mi...